yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ags 2020 #1 Her doğum günü kişilerin hayatında açtığı yepyeni bir sayfadır. Senin de açtığın bu yeni sayfayı gönlünden geçtiği gibi doldurmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yaşlara Düzenleyen yönetici: 30 Ags 2020
Her doğum günü kişilerin hayatında açtığı yepyeni bir sayfadır. Senin de açtığın bu yeni sayfayı gönlünden geçtiği gibi doldurmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yaşlara
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Ags 2020 #2 Nice yillara @Simurg sevdiklerinle sağlıkla huzurla inşallah ??
Simurg 😉 Özel üye 30 Ags 2020 #3 Şaşırttınız arkadaşlar, doğum günleri her ne kadar benim için çok anlamlı olmasa da çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz ?
Şaşırttınız arkadaşlar, doğum günleri her ne kadar benim için çok anlamlı olmasa da çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2020 #4 Mutlu seneler @Simurg sevdiklerinle nice yıllar diliyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Ags 2020 #7 Dogum gunun kutlu olsun @Simurg yeni yaşin sana mutluluklar getirsin ?