yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Hzr 2021 #4 ben buna bayildim sunun hareketine bakinsana
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Hzr 2021 #5 yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... Kendime benzettim bu günlerde bende böyleyim boşa kürek çekiyorum sanki
yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... Kendime benzettim bu günlerde bende böyleyim boşa kürek çekiyorum sanki
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Hzr 2021 #6 yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... Bu adamdaki rahatlik kimsede yok bence
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Hzr 2021 #7 O kurtulma ümidini kesmiş diyorki son bir sigara yak sonra git gideceksen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Hzr 2021 #8 aslinda baska resim var idi bas köseye koymustum upss geri sildim )))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Hzr 2021 #9 yesim434 dediki: aslinda baska resim var idi bas köseye koymustum upss geri sildim ))) Genişletmek için tıklayın... kebaplimiydi baklavalimi
yesim434 dediki: aslinda baska resim var idi bas köseye koymustum upss geri sildim ))) Genişletmek için tıklayın... kebaplimiydi baklavalimi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Hzr 2021 #10 onu malesefki söyliyemeyecegim )))yoksa butun tepkiyi üzerime cekerdim