• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Dolgulu Kaşarlı Simit Tarifi

Gül 34

Usta

Malzemeler:​

  • 2 adet bol susamlı ekmek
  • 100 gram kaşar
  • 4 adet çarliston biber
  • 2 adet kapya biber
  • 4 adet cherry domates
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
Akşamdan alacağınız susamlı ekmekleri sabah simit haline dönüştürebilir, kuru kuru simit yemektense onu vitamini bol sebzeler ve bolca peynirle bir araya getirebilirsiniz.

Dolgulu Kaşarlı Simit Tarifi

Nasıl Yapılır?​

Bol susamlı ekmekleri tam ortadan ikiye ayırın ve alt kısmın içindeki fazla hamuru bir kaşık yardımıyla alıp farklı tariflerde değerlendirmek üzere kenara ayırın. Domates ve biberleri küp küp doğrayın, üzerine tuz ve karabiber serpin. İçini boşalttığınız ekmeklerin içine bu domates-biber karışımını ekleyin ve üzerine bolca rendelenmiş kaşar peyniri koyun. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında yaklaşık 5-10 dakika kadar pişirin. Dolgulu kaşarlı simitleriniz hazır!
 
Geri
Top