yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2022 #1 Düngece bekleyip çektigim dolunay resimleri Dolunay: Gökyüzünün yükünün azalmasına ve kişilerin auraların çoğalmasına yani enerji artışına yol açar. Ay'ın manipülasyonu ile meydana gelen bu ekstra enerji artışı ise dengeli ve tutarlı olmayan hareketleri tetiklemektedir
Düngece bekleyip çektigim dolunay resimleri Dolunay: Gökyüzünün yükünün azalmasına ve kişilerin auraların çoğalmasına yani enerji artışına yol açar. Ay'ın manipülasyonu ile meydana gelen bu ekstra enerji artışı ise dengeli ve tutarlı olmayan hareketleri tetiklemektedir
Sosyalci Özel Üye Özel üye 14 Tem 2022 #2 Bu gece çok güzeldi ay, bir süre baktım ama güzel bir makinem olmadığı için resim çekemedim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2022 #3 Benim çektiklerim güzel değildi ceb telefondan çektim ama yinele o kaçırmak istemedim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Tem 2022 #7 bazı güzelliklerin farkına bile varamıyoruz