KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Mrt 2021 #2 Ekşi sözlüğün dalga geçer gibi cevap yazması güvenilir inandırıcılığını yitiriyor. Duygudur bence.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Mrt 2021 #3 Rüzgar ; En hafiftir ağırlığı yoktur; en ağırdır çünkü onu hiçbirşey yerden kaldıramaz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Mrt 2021 #4 yesim434 dediki: Rüzgar ; En hafiftir ağırlığı yoktur; en ağırdır çünkü onu hiçbirşey yerden kaldıramaz Genişletmek için tıklayın... Eminmisin ortağım
yesim434 dediki: Rüzgar ; En hafiftir ağırlığı yoktur; en ağırdır çünkü onu hiçbirşey yerden kaldıramaz Genişletmek için tıklayın... Eminmisin ortağım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Mrt 2021 #5 KaderKatibi dediki: Eminmisin ortağım Genişletmek için tıklayın... ) yok yok emin degilim ama Yesim olduguma eminim
KaderKatibi dediki: Eminmisin ortağım Genişletmek için tıklayın... ) yok yok emin degilim ama Yesim olduguma eminim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Mrt 2021 #6 yesim434 dediki: ) yok yok emin degilim ama Yesim olduguma eminim Genişletmek için tıklayın... Sözüne itimat ediyorum ne dersen o ?
yesim434 dediki: ) yok yok emin degilim ama Yesim olduguma eminim Genişletmek için tıklayın... Sözüne itimat ediyorum ne dersen o ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #7 KaderKatibi dediki: Ekşi sözlüğün dalga geçer gibi cevap yazması güvenilir inandırıcılığını yitiriyor. Duygudur bence. Genişletmek için tıklayın... Ama sevgi olduğunu da söyleyenlerde var abim?
KaderKatibi dediki: Ekşi sözlüğün dalga geçer gibi cevap yazması güvenilir inandırıcılığını yitiriyor. Duygudur bence. Genişletmek için tıklayın... Ama sevgi olduğunu da söyleyenlerde var abim?
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #9 GüLüCüKツ dediki: Vicdan diyorum bende. Genişletmek için tıklayın... Güzel cevap?