sherry V.I.P V.I.P 8 Nsn 2007 #1 Bugün Dünyanın Son Günü Siz ne yapardınız? Ben sevdiklerimle geçirirdim son saatleri..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Nsn 2007 #2 Ben sanırım öbür tarafta neyin beklediğini düşünerek geçiridim son günümü
cırcırböcee V.I.P V.I.P 8 Nsn 2007 #3 Cidden son gün olduğunu bilsek ve düşünsek aklını oynatır insan... Pek oyuna benzemedi cevap ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Nsn 2007 #4 Ben bilemiyorum ama hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçerdi sanırım. HAniğ kaz oluş anında olur ya aynı şey. Bu biraz daha detaylı olacaktır. Günahlarıyla sevaplarıyla.
Ben bilemiyorum ama hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçerdi sanırım. HAniğ kaz oluş anında olur ya aynı şey. Bu biraz daha detaylı olacaktır. Günahlarıyla sevaplarıyla.
AngeL Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2007 #6 cok garib oldum bu soruda bilmem ailemi görmek isterdim herkesle son kes doya doya bakmak heralde sonrada gecib isledim günahlardan af dilemek dua okumak...
cok garib oldum bu soruda bilmem ailemi görmek isterdim herkesle son kes doya doya bakmak heralde sonrada gecib isledim günahlardan af dilemek dua okumak...