Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2022 #1 Dünyanın gidişatını değiştirecek bir güce sahip olmak isterdim ya sizler
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 14 Hzr 2022 #2 İnternetin ve kitle iletişim araçlarının ortadan kalkmasını isterdim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2022 #4 Araf dediki: Bendeki kafayı değiştirirdim Genişletmek için tıklayın... Aaa bak o bana da şart ilk önce onu değiştirmem lazım aslında kafalarımı değişsek düşünce yapılarını
Araf dediki: Bendeki kafayı değiştirirdim Genişletmek için tıklayın... Aaa bak o bana da şart ilk önce onu değiştirmem lazım aslında kafalarımı değişsek düşünce yapılarını
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Hzr 2022 #5 Enda dediki: Aaa bak o bana da şart ilk önce onu değiştirmem lazım aslında kafalarımı değişsek düşünce yapılarını Genişletmek için tıklayın... Mantıklı
Enda dediki: Aaa bak o bana da şart ilk önce onu değiştirmem lazım aslında kafalarımı değişsek düşünce yapılarını Genişletmek için tıklayın... Mantıklı
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Hzr 2022 #6 Araf dediki: Mantıklı Genişletmek için tıklayın... Aklın yolu bir