KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #2 Sprey yazı yüzünden bayağı fırça yemişti çocuklar benden ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #4 AybüKe dediki: Sende yaz abim bir şeyler ☺dökül bakalım Genişletmek için tıklayın... Ne yazayım bacımya heyecanlandım şimdi ?
AybüKe dediki: Sende yaz abim bir şeyler ☺dökül bakalım Genişletmek için tıklayın... Ne yazayım bacımya heyecanlandım şimdi ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #5 Bizi ancak severken ayrılmak zorunda kalanlar anlar.
Masaru Özel Üye Özel üye 18 Ock 2021 #6 KaderKatibi dediki: Bizi ancak severken ayrılmak zorunda kalanlar anlar. Genişletmek için tıklayın... Onlarda anlayamaz... Bizi bizden başkası anlayamaz...
KaderKatibi dediki: Bizi ancak severken ayrılmak zorunda kalanlar anlar. Genişletmek için tıklayın... Onlarda anlayamaz... Bizi bizden başkası anlayamaz...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #7 Dost başa düşman ayağa bakarmış
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #9 Sabaha kadar buradayız mıgoooo ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ock 2021 #10 KaderKatibi dediki: Sabaha kadar buradayız mıgoooo ? Genişletmek için tıklayın... Öyle görünüyor ben bir namaz kılacam abim sonra devam ederiz☺
KaderKatibi dediki: Sabaha kadar buradayız mıgoooo ? Genişletmek için tıklayın... Öyle görünüyor ben bir namaz kılacam abim sonra devam ederiz☺