Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2021 #1 Geçen paylaştığım Çin'de yapılan düğünde nedimeyi taciz etme geleneği çok ilginçti mesela
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ock 2021 #2 Dünür evine tavuğu bırakıp gelini almak gibi.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2021 #3 Cay icilmediginde cay kasigini bardagin uzerine yatay koymak ilginc bi gelenek mesela ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ock 2021 #4 Gidenin arkasindan su dökmek mesala
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2021 #5 yesim434 dediki: Gidenin arkasindan su dökmek mesala Genişletmek için tıklayın... Daha ilginç olanları var canısı ???
yesim434 dediki: Gidenin arkasindan su dökmek mesala Genişletmek için tıklayın... Daha ilginç olanları var canısı ???
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ock 2021 #6 AybüKe dediki: Daha ilginç olanları var canısı ??? Genişletmek için tıklayın... Söyle söyle çekinme ?
AybüKe dediki: Daha ilginç olanları var canısı ??? Genişletmek için tıklayın... Söyle söyle çekinme ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2021 #7 KaderKatibi dediki: Söyle söyle çekinme ? Genişletmek için tıklayın... En üstte söyledim ya hem ilginç hem iğrenç ??? siz bile yorum yapamadınız beğenip geçtiniz?
KaderKatibi dediki: Söyle söyle çekinme ? Genişletmek için tıklayın... En üstte söyledim ya hem ilginç hem iğrenç ??? siz bile yorum yapamadınız beğenip geçtiniz?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ock 2021 #8 AybüKe dediki: En üstte söyledim ya hem ilginç hem iğrenç ??? siz bile yorum yapamadınız beğenip geçtiniz? Genişletmek için tıklayın... O öyle de başka varmı diye sormuştum böyle ilginç gelenekler ?
AybüKe dediki: En üstte söyledim ya hem ilginç hem iğrenç ??? siz bile yorum yapamadınız beğenip geçtiniz? Genişletmek için tıklayın... O öyle de başka varmı diye sormuştum böyle ilginç gelenekler ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2021 #9 KaderKatibi dediki: O öyle de başka varmı diye sormuştum böyle ilginç gelenekler ? Genişletmek için tıklayın... Dolu abim ???
KaderKatibi dediki: O öyle de başka varmı diye sormuştum böyle ilginç gelenekler ? Genişletmek için tıklayın... Dolu abim ???