YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Sürekli kullandığımız E-Posta adresini eğer her üye olduğunuz yere veriyorsanız bir zaman sonra adresiniz çöp iletilerle dolmaya başlayacaktır. Bunun önüne geçebilirsiniz. Alttaki linke tıklayarak tek kullanımlık bir mail üretebilir onay kodunun buraya gelmesini sağlayabilirsiniz.
Linke tıkladığınızda zaten tek kullanımlık E-Posta adresiniz hemen karşınıza geliyor. Örnek olarak ben de şu an linke tıklayıp tek kullanımlık E-Posta adresi alıyorum... Gördüğünüz gibi anında benim için bir tek kullanımlık E-Posta üretildi.
Bu ekran açıkken kendi E-posta adresimden bu adrese [xanay50226@iunicus.com] bir ileti gönderiyorum... Renkli içerikte yazalım ki bakalım iletilecek mi?
Birkaç saniye içinde gerçek E-Posta adresinden yazdığım mesaj hiçbir bozulmaya uğramadan geldi. Siz de çok sayıda siteye üye olurken daha sonra girmeniz gerekmeyeceğini düşünüyorsanız ve sizden üyelik onayı isteniyorsa bu site bu iş için harika...
Ben bu siteyi sık sık kullanıyorum ve böylece devamlı kullandığım E-Posta adresimin çöp mesajlarla dolmasını engelliyorum.
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
- Tek kullanımlık E-Posta servisiLinke tıkladığınızda zaten tek kullanımlık E-Posta adresiniz hemen karşınıza geliyor. Örnek olarak ben de şu an linke tıklayıp tek kullanımlık E-Posta adresi alıyorum... Gördüğünüz gibi anında benim için bir tek kullanımlık E-Posta üretildi.
Bu ekran açıkken kendi E-posta adresimden bu adrese [xanay50226@iunicus.com] bir ileti gönderiyorum... Renkli içerikte yazalım ki bakalım iletilecek mi?
Birkaç saniye içinde gerçek E-Posta adresinden yazdığım mesaj hiçbir bozulmaya uğramadan geldi. Siz de çok sayıda siteye üye olurken daha sonra girmeniz gerekmeyeceğini düşünüyorsanız ve sizden üyelik onayı isteniyorsa bu site bu iş için harika...
Ben bu siteyi sık sık kullanıyorum ve böylece devamlı kullandığım E-Posta adresimin çöp mesajlarla dolmasını engelliyorum.