Ich werde nie müde, diesen Salat zu essen! Einfacher, schneller und leckerer Salat!
Rezept und Zubereitung:
1/5 Kohl
auf bequeme Weise fein hacken
1 Karotte
1 kleine Zwiebel
ein Haufen Petersilie
200 g Thunfischkonserven
Zum Auftanken
150 g Joghurt
1 Teelöffel Senf
1 Esslöffel Zitronensaft
1 Teelöffel Salz
30 ml Olivenöl
gut mischen
Dressing Salat
Guten Appetit!
1/5 cabbage
Finely chop in a convenient way
1 carrot
1 small onion
a bunch of parsley
200 g canned tuna
To refuel
150 g yogurt
1 teaspoon of mustard
1 tablespoon of lemon juice
1 teaspoon of salt
30 ml of olive oil
Bu salatayı yemekten asla bıkmam! Kolay, hızlı ve lezzetli salata
Tarif ve hazırlık:
1/5 lahana
Uygun bir şekilde ince doğrayın
1 havuç
1 küçük soğan
bir demet maydanoz
200 gr konserve ton balığı
yakıt ikmali yapmak
150 gr yoğurt
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tuz
30 ml zeytinyağı
iyice karıştırın
sos salatası
Afiyet olsun!
1/5 lahana
Uygun bir şekilde ince doğrayın
1 havuç
1 küçük soğan
bir demet maydanoz
200 gr konserve ton balığı
yakıt ikmali yapmak
150 gr yoğurt
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tuz
30 ml zeytinyağı
Rezept und Zubereitung:
1/5 Kohl
auf bequeme Weise fein hacken
1 Karotte
1 kleine Zwiebel
ein Haufen Petersilie
200 g Thunfischkonserven
Zum Auftanken
150 g Joghurt
1 Teelöffel Senf
1 Esslöffel Zitronensaft
1 Teelöffel Salz
30 ml Olivenöl
gut mischen
Dressing Salat
Guten Appetit!
1/5 cabbage
Finely chop in a convenient way
1 carrot
1 small onion
a bunch of parsley
200 g canned tuna
To refuel
150 g yogurt
1 teaspoon of mustard
1 tablespoon of lemon juice
1 teaspoon of salt
30 ml of olive oil
Bu salatayı yemekten asla bıkmam! Kolay, hızlı ve lezzetli salata
Tarif ve hazırlık:
1/5 lahana
Uygun bir şekilde ince doğrayın
1 havuç
1 küçük soğan
bir demet maydanoz
200 gr konserve ton balığı
yakıt ikmali yapmak
150 gr yoğurt
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tuz
30 ml zeytinyağı
iyice karıştırın
sos salatası
Afiyet olsun!
1/5 lahana
Uygun bir şekilde ince doğrayın
1 havuç
1 küçük soğan
bir demet maydanoz
200 gr konserve ton balığı
yakıt ikmali yapmak
150 gr yoğurt
1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tuz
30 ml zeytinyağı