Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Nsn 2013 #1 Bakkaldan aldığınız ekmeğin ucunu koparmayı çok seviyorsunuz ama eve gidincede bir azar işitiyorsunuz değilmi işte yeni bir ürünle bu soruna son
Bakkaldan aldığınız ekmeğin ucunu koparmayı çok seviyorsunuz ama eve gidincede bir azar işitiyorsunuz değilmi işte yeni bir ürünle bu soruna son
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 20 Nsn 2013 #2 çok canım çekti bakkala geçerken uğrayım ona görünmeden tüm ekmeklerin ucunu koparayım hehe yaşasın kötülük
çok canım çekti bakkala geçerken uğrayım ona görünmeden tüm ekmeklerin ucunu koparayım hehe yaşasın kötülük
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Nsn 2013 #3 Fikirlerin sonu yok... Güzel bir fikir olmuş...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Nsn 2013 #6 Ben halada her aldığımda tırtıklarım Hele fırından taze sıcak sıcak çıkmış ekmek offfff
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 3 Mys 2013 #8 ekmek ucu koparmayanlardanım,hiç ekmek aldırmadılar bana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mys 2013 #9 Ama artık ucu ısırılacak ekmekler mi kaldı. Abartmıyorum, ekmeğin kokusu caddenin bir ucundan duyulurdu... Gel de o ekmeğin ucunu ısırmadan eve dön
Ama artık ucu ısırılacak ekmekler mi kaldı. Abartmıyorum, ekmeğin kokusu caddenin bir ucundan duyulurdu... Gel de o ekmeğin ucunu ısırmadan eve dön
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mys 2013 #10 Taze ekmeğin ucu yenir kesinlikle. Bazılarıda var ekmeğin dış kabuğunu yemezler. Konuyla ne alaka bilmiyorum ama. Dişsiz bebeler gibi içini yerler,oda ilginçtir.
Taze ekmeğin ucu yenir kesinlikle. Bazılarıda var ekmeğin dış kabuğunu yemezler. Konuyla ne alaka bilmiyorum ama. Dişsiz bebeler gibi içini yerler,oda ilginçtir.