Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Eyl 2018 #1 Dün bir sitede denk geldim bu konuya bu konuda anket yapılmış ve çoğunluk Avrupa Yakası demiş . Peki sizler hangi diziler yeniden çekilsin isterdiniz?
Dün bir sitede denk geldim bu konuya bu konuda anket yapılmış ve çoğunluk Avrupa Yakası demiş . Peki sizler hangi diziler yeniden çekilsin isterdiniz?
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Eyl 2018 #2 Ben öyle çok dizi izleyen bi insan olmadım şimdiye kadar. İzlediklerimi saysam bi elin parmaklarını geçmez. Mesela Aşkı Memnu'yu yıllar sonra izleyen bir insanım. Biri bana gelip işte şöyle oldu gördün mü bak dese, ne anlatıyor acaba, hangi dizi diye irkilirim. Ben de merak ettim bakalım halk ne diyor.
Ben öyle çok dizi izleyen bi insan olmadım şimdiye kadar. İzlediklerimi saysam bi elin parmaklarını geçmez. Mesela Aşkı Memnu'yu yıllar sonra izleyen bir insanım. Biri bana gelip işte şöyle oldu gördün mü bak dese, ne anlatıyor acaba, hangi dizi diye irkilirim. Ben de merak ettim bakalım halk ne diyor.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Eyl 2018 #4 Ben cok seviyorum dizi izlemeyi ama eski tadi yok onlarinda nadiren kaliteli cikiyolar. Yeditepe istanbul, Süper baba, 7 numara derim ❤
Ben cok seviyorum dizi izlemeyi ama eski tadi yok onlarinda nadiren kaliteli cikiyolar. Yeditepe istanbul, Süper baba, 7 numara derim ❤
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Eyl 2018 #6 Kaygısızlar, Ekmek Teknesi bide Sıdıka bide Behzat Ç.
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Eyl 2018 #10 alipoyraz dediki: Pokemon diyebiliyormuyuz Genişletmek için tıklayın... Sonuçta o da film