MeRciMeK V.I.P V.I.P 4 Tem 2010 #1 Kızlar bu elbiselere bayılacaksınız. Bu yılın trendleri olan bu elbiseler size şıklık ve zarafet kazandıracak. Ben çok beğendim bu elbiseleri.
Kızlar bu elbiselere bayılacaksınız. Bu yılın trendleri olan bu elbiseler size şıklık ve zarafet kazandıracak. Ben çok beğendim bu elbiseleri.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2010 #2 Bu sene fena elbise takıntım var Kapalıyım her elbiseyi giyemiyorum Ama bu içine bi bluz ve çorapla giyilebilir
Bu sene fena elbise takıntım var Kapalıyım her elbiseyi giyemiyorum Ama bu içine bi bluz ve çorapla giyilebilir
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2010 #4 MeRciMeK dediki: Bu yıl herkes de görebiliyorum bu takıntıyı..( : Genişletmek için tıklayın... Başkasını bilmiyorum ama bende var
MeRciMeK dediki: Bu yıl herkes de görebiliyorum bu takıntıyı..( : Genişletmek için tıklayın... Başkasını bilmiyorum ama bende var
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mrt 2011 #7 Hepsi çok güzel ama bunlar mini elbise Elbise hastasıyım bana diz kapağımda elbise lazım birsürü alabilirim Yazın giymesi güzel oluyo
Hepsi çok güzel ama bunlar mini elbise Elbise hastasıyım bana diz kapağımda elbise lazım birsürü alabilirim Yazın giymesi güzel oluyo
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Mrt 2011 #9 guzel bir yaz giysisi olur gayet şık görunuyor emeginize saglik paylaşım için teşekkürler.