Benim erkeklerde= kumaş pantalon,köseli ayakkabı,gömlek
kızlarda=kumaş dar pan. çatala kadar inmiş dar body,sivri burunlu eyfer kulesi gibi topuğu olan ayakkabı....
Erkeklerin altın kolye takması, sivri burun ayakkabı giymesi, kroca tavırlar, dar badi giymesi, ayakkabının arkasına basması, tesbih kullanması, arabesk müzik dinlemesi.. aslında bir sürü var ama şimdilik bu kadar yeter
Kızların dünyayı ben yarattım havası, modaya yetişme telaşı, grup içinde en güzel kız olma hevesi.. şimdilik bundan da bu kadar yeter
Erkekler:Beyaz çorap!, Abartlı jöle halleri,çizgili takım elbise, kırmızı kravat
Kızlar: Sivri mi sivri çizmeler, mini etek, abartı dekolte, bisiklet yaka her şey, fazla allık
erkeklerde : kız tavlıcam diye yapılan yapmacık davranışlar (erk dediğin oldugu gibi olmalı ama dimi) ve özenti giyim tarzları (sana yakışanı giyceksin kardeşim)
kızlarda : çok duygusallık romantiklik şıp sevdilik heleki erkeklerin peşinden koşan kız tipleri ıyyk
ve çok dar kot pantolon yani pantolon dar olsun da biçimli bir pantolon olsun bari dimi birde tabi yakışması lazım işte böle aklıma geldikçe yazarım daha bitmedi