Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #1 Böyle zamanlarda hissedilen duygu ve anlarsınız ki o insan doğru insan değildir
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #3 CeSuRbEy dediki: o hiç bir zaman yerinde olmayan ama hep umut edilen... Genişletmek için tıklayın... Umut etmemek en güzeli galiba
CeSuRbEy dediki: o hiç bir zaman yerinde olmayan ama hep umut edilen... Genişletmek için tıklayın... Umut etmemek en güzeli galiba
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 20 Mys 2022 #4 Enda dediki: Umut etmemek en güzeli galiba Genişletmek için tıklayın... sigara yakacasın..
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #5 CeSuRbEy dediki: sigara yakacasın.. Genişletmek için tıklayın... Hiç aram yok benim ben en iyisi müzik acayım
CeSuRbEy dediki: sigara yakacasın.. Genişletmek için tıklayın... Hiç aram yok benim ben en iyisi müzik acayım
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 20 Mys 2022 #6 Enda dediki: Hiç aram yok benim ben en iyisi müzik acayım Genişletmek için tıklayın... aran olsa valla bu halinden eser kalmaz 10 numara yapar adamı..
Enda dediki: Hiç aram yok benim ben en iyisi müzik acayım Genişletmek için tıklayın... aran olsa valla bu halinden eser kalmaz 10 numara yapar adamı..
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #7 CeSuRbEy dediki: aran olsa valla bu halinden eser kalmaz 10 numara yapar adamı.. Genişletmek için tıklayın... Şu an zaten başım dönüyor bir de sigara falan içsem kafayı bulurdum herhalde
CeSuRbEy dediki: aran olsa valla bu halinden eser kalmaz 10 numara yapar adamı.. Genişletmek için tıklayın... Şu an zaten başım dönüyor bir de sigara falan içsem kafayı bulurdum herhalde
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #8 iste o zaman gerceklerle yüz yüzesin anlarsin ne kadar yalniz oldugunu
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #9 yilmaz27 dediki: iste o zaman gerceklerle yüz yüzesin anlarsin ne kadar yalniz oldugunu Genişletmek için tıklayın... Ve değmeyen biri için heba olduğunu aslında hiç olmadığını
yilmaz27 dediki: iste o zaman gerceklerle yüz yüzesin anlarsin ne kadar yalniz oldugunu Genişletmek için tıklayın... Ve değmeyen biri için heba olduğunu aslında hiç olmadığını
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #10 hayatta ne kadar cok yanlislarda oldugunu vede yaninda olmayan icin belkide yaninda olacak kisileri kaybetmeyi
hayatta ne kadar cok yanlislarda oldugunu vede yaninda olmayan icin belkide yaninda olacak kisileri kaybetmeyi