Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ksm 2021 #1 Gecen haberlerde Giresun ve Ordulular bunu tartışıyordu peki sizce en iyi fındık nerede yetişir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ksm 2021 #5 Tabikide gresun not Gresunda normal findik tun ufak findig var denemenizi tafsiye ederim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #6 Uzi dediki: Allah başka dert vermesin Genişletmek için tıklayın... Amin
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Arl 2021 #8 Sakarya'da da fındık oluyormuş çok kaliteli diye duydum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Arl 2021 #9 CANISIKILANADAM dediki: Sakarya'da da fındık oluyormuş çok kaliteli diye duydum Genişletmek için tıklayın... Giresundan hariç bir yerde fındık görürseniz aldanmayın sahtedir. Olsa olsa onlarda fındık kurdu vardır
CANISIKILANADAM dediki: Sakarya'da da fındık oluyormuş çok kaliteli diye duydum Genişletmek için tıklayın... Giresundan hariç bir yerde fındık görürseniz aldanmayın sahtedir. Olsa olsa onlarda fındık kurdu vardır