KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mrt 2014 #2 İzlenmeye değer her filmi izlerim
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mrt 2014 #3 katip dediki: İzlenmeye değer her filmi izlerim Genişletmek için tıklayın... katılıyorum.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Mrt 2014 #4 Komik, romantik komedi, aşk falan Korku, gerilim, aksiyon filmleri pek bana göre değil
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 13 Mrt 2014 #5 Ağırlık aksiyon olmak üzere hoşuma gidebilen her filmi izlerim. Hint filmleri veya Çin yapımı filmler her zaman dikkatimi çeker mesela
Ağırlık aksiyon olmak üzere hoşuma gidebilen her filmi izlerim. Hint filmleri veya Çin yapımı filmler her zaman dikkatimi çeker mesela
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Mrt 2014 #7 Vıcık vıcık aşk filmlerini ve duygu sömürüsünü sevmem. Onun dışında her tarz izlerim aslında ama en çok yol ve karakter filmlerini seviyorum sanırım..
Vıcık vıcık aşk filmlerini ve duygu sömürüsünü sevmem. Onun dışında her tarz izlerim aslında ama en çok yol ve karakter filmlerini seviyorum sanırım..