YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ags 2011 #4 Ben hediye almayalı çok ama çok oldu yaa inanın hatırlamıyorum ve hediye olayını zaten sevmem
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #5 YoRuMSuZ dediki: Ben hediye almayalı çok ama çok oldu yaa inanın hatırlamıyorum ve hediye olayını zaten sevmem Genişletmek için tıklayın... seni şiddetle kınıyorum ve bu özelliğini hiç beğenmedim demek ki napıyosunn yarın ilk iş gidip bana bi hediye alıyosun ve bu başlığa yazıyosun bu tabunu da böyle yıkmış oluyoruz
YoRuMSuZ dediki: Ben hediye almayalı çok ama çok oldu yaa inanın hatırlamıyorum ve hediye olayını zaten sevmem Genişletmek için tıklayın... seni şiddetle kınıyorum ve bu özelliğini hiç beğenmedim demek ki napıyosunn yarın ilk iş gidip bana bi hediye alıyosun ve bu başlığa yazıyosun bu tabunu da böyle yıkmış oluyoruz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ags 2011 #6 Gelecek için yazıyorum: Kelebeğe hediye aldım 5 Ağustos 2011 tarihi itibari ile
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #7 YoRuMSuZ dediki: Gelecek için yazıyorum: Kelebeğe hediye aldım 5 Ağustos 2011 tarihi itibari ile Genişletmek için tıklayın... ne aldın onu da yaz e süprizi kaçacak ama napalım idare edicez
YoRuMSuZ dediki: Gelecek için yazıyorum: Kelebeğe hediye aldım 5 Ağustos 2011 tarihi itibari ile Genişletmek için tıklayın... ne aldın onu da yaz e süprizi kaçacak ama napalım idare edicez
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Ags 2011 #8 Uzun zamandır bende hediye aldığımı hatırlamıyorum.. En son üniversitedeyken arkadaşlar doğum günüm için pasta almışlardı okulda
Uzun zamandır bende hediye aldığımı hatırlamıyorum.. En son üniversitedeyken arkadaşlar doğum günüm için pasta almışlardı okulda
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ags 2011 #9 Pardon ya konuda alınan hediye de yazılacak şekildeymiş Ben en son saat aldım reddedemedim öyle bir durumda verdiler ki En son kelebek için uzun sivri topuklu ayakkabı aldım
Pardon ya konuda alınan hediye de yazılacak şekildeymiş Ben en son saat aldım reddedemedim öyle bir durumda verdiler ki En son kelebek için uzun sivri topuklu ayakkabı aldım
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #10 YoRuMSuZ dediki: Pardon ya konuda alınan hediye de yazılacak şekildeymiş Ben en son saat aldım reddedemedim öyle bir durumda verdiler ki En son kelebek için uzun sivri topuklu ayakkabı aldım Genişletmek için tıklayın... kargo için adres yolluyorum
YoRuMSuZ dediki: Pardon ya konuda alınan hediye de yazılacak şekildeymiş Ben en son saat aldım reddedemedim öyle bir durumda verdiler ki En son kelebek için uzun sivri topuklu ayakkabı aldım Genişletmek için tıklayın... kargo için adres yolluyorum