dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Hzr 2014 #1 Ben en son, az önce deniz kavukçuoğlu'nun"kedi gülüşü" kitabındaki gülümseyen kedi resmi gördüğümde kahkaha attım
Ben en son, az önce deniz kavukçuoğlu'nun"kedi gülüşü" kitabındaki gülümseyen kedi resmi gördüğümde kahkaha attım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2014 #2 Az once kendi kendime soylendigim seye guldumm : ) Yalnizlik böyle birsey olsa gerek
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Hzr 2014 #3 dostuma güldüm, ama iyi güldüm,çok fena güldüm (Gülme komşuna gelir başına demişler bunlar hep bana dönmese bari ilerde )
dostuma güldüm, ama iyi güldüm,çok fena güldüm (Gülme komşuna gelir başına demişler bunlar hep bana dönmese bari ilerde )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2014 #4 Yıllar önce tanıdığım ve çok değer verdiğim bir arkadaşımla sohbet ettim az önce sağolsun çok güldüm sayesinde ))
Yıllar önce tanıdığım ve çok değer verdiğim bir arkadaşımla sohbet ettim az önce sağolsun çok güldüm sayesinde ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2014 #6 Tebessümle gülmek arası bişeyleri yaşadım, güzeldi ya...
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2014 #7 Kardeşim şarkı söylemeye başlamış o söyleyince güldüm Son düzenleme: 16 Hzr 2014