Artemis Özel Üye Özel üye 14 Ock 2021 #3 Ben yaşadım bu durumu o kişinin kimi tercih ettiği asıl önemli konudur
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ock 2021 #4 Aşk nasıl bir şeydi ya cahilliğimi maruz görün. Yenilirmi, içilirmi, üzerinde yatılırmı yoksa ayaktamı, baştamı tutulur!... Hakikaten aşk neydi?
Aşk nasıl bir şeydi ya cahilliğimi maruz görün. Yenilirmi, içilirmi, üzerinde yatılırmı yoksa ayaktamı, baştamı tutulur!... Hakikaten aşk neydi?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Ock 2021 #5 Bi kac dizi de rastlamistim boyle olaya. Dizinin basrol oyuncusu kimse onda karar kiliyordu esas oglan yada esas kiz ?
Bi kac dizi de rastlamistim boyle olaya. Dizinin basrol oyuncusu kimse onda karar kiliyordu esas oglan yada esas kiz ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2021 #6 TeBeSSüm dediki: Bi kac dizi de rastlamistim boyle olaya. Dizinin basrol oyuncusu kimse onda karar kiliyordu esas oglan yada esas kiz ? Genişletmek için tıklayın... Ama diğer oğlan daha çok hak ediyordur asıl kızı olan hep ikinci oğlana oluyor onlar genelde kızı olduğu gibi seviyor ya?
TeBeSSüm dediki: Bi kac dizi de rastlamistim boyle olaya. Dizinin basrol oyuncusu kimse onda karar kiliyordu esas oglan yada esas kiz ? Genişletmek için tıklayın... Ama diğer oğlan daha çok hak ediyordur asıl kızı olan hep ikinci oğlana oluyor onlar genelde kızı olduğu gibi seviyor ya?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Ock 2021 #7 AybüKe dediki: Ama diğer oğlan daha çok hak ediyordur asıl kızı olan hep ikinci oğlana oluyor onlar genelde kızı olduğu gibi seviyor ya? Genişletmek için tıklayın... Evet canim maalesef o kaybedenler en saf kalbiyle sevenler oluyor ?
AybüKe dediki: Ama diğer oğlan daha çok hak ediyordur asıl kızı olan hep ikinci oğlana oluyor onlar genelde kızı olduğu gibi seviyor ya? Genişletmek için tıklayın... Evet canim maalesef o kaybedenler en saf kalbiyle sevenler oluyor ?