E erdal Üye 11 Ksm 2007 #1 Ben Yeni Geldim Asla Eskimem Ya Bu Forumda Para Varmış Bu Arada Para Bağışı Yaparmısınız Yaw
E erdal Üye 11 Ksm 2007 #3 Bide Ben Bu Rütbeleri Beğenmedim Ya Ne Bu CivCiv Filan Horoz Geliodur sonra kesin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Ksm 2007 #7 Hoşgeldin erdal. Bu hem hoşgeldin olsun hem de uyarı olsun. Lütfen flood/spam yapma.
sherry V.I.P V.I.P 11 Ksm 2007 #8 Hoşgeldin Erdal. Banka İle ilgili bilgilere Cerezbank linkinden ulaşabilirsin. Ayrıca lütfen forum kurallarını okuyalım. Forumda Msn adresi vermek ve spam yapmak yasaktır.
Hoşgeldin Erdal. Banka İle ilgili bilgilere Cerezbank linkinden ulaşabilirsin. Ayrıca lütfen forum kurallarını okuyalım. Forumda Msn adresi vermek ve spam yapmak yasaktır.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ksm 2007 #9 Erdal aramiza Hosgeldin .... ama kimsenin cevap yazmadigindan sikayetcisinn millete sira vermemisin ki kendin yazip kendin cevaplamisinn )))
Erdal aramiza Hosgeldin .... ama kimsenin cevap yazmadigindan sikayetcisinn millete sira vermemisin ki kendin yazip kendin cevaplamisinn )))
sherry V.I.P V.I.P 11 Ksm 2007 #10 Erdal FORUM KURALLARINI okurmusun. Kurallara uymadğın taktirde yasaklanacaksın.