MALZEMELER
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
Limon suyu
1 su bardağı su
YAPILIŞI
Öncelikle orta büyüklükteki bir cezveye su koyup içine rendelenmiş zencefili ya da rendelenmiş 3 parça kuru zencefili koyun. Kaynattıktan sonra 3 diş sarımsağı havanda dövün.
Dövdüğünüz zencefilleri karışımın içine atın ve yine 10 dakika kadar kaynatın. Demledikten sonra çayı süzerek birazcık limon sıkıp tüketin.
SARIMSAK ÇAYI NASIL TÜKETİLMELİ?
Her gün 2 bardak sarımsak çayını sabah ve akşam tüketin. Şekersiz olarak içmeye gayret gösterin.
NOT: Emziren anneler ve hamileler için uygun değildir.
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
Limon suyu
1 su bardağı su
YAPILIŞI
Öncelikle orta büyüklükteki bir cezveye su koyup içine rendelenmiş zencefili ya da rendelenmiş 3 parça kuru zencefili koyun. Kaynattıktan sonra 3 diş sarımsağı havanda dövün.
Dövdüğünüz zencefilleri karışımın içine atın ve yine 10 dakika kadar kaynatın. Demledikten sonra çayı süzerek birazcık limon sıkıp tüketin.
SARIMSAK ÇAYI NASIL TÜKETİLMELİ?
Her gün 2 bardak sarımsak çayını sabah ve akşam tüketin. Şekersiz olarak içmeye gayret gösterin.
NOT: Emziren anneler ve hamileler için uygun değildir.