Beyfendi Kaf Kef Özel üye 13 Nsn 2016 #1 Merhaba arkadaşlar şimdi karşı taraf bizi engelledi ona mesaj atsak iletilirmi bu konuda bilgi paylaşımı yapabilimisiniz teşeküler.
Merhaba arkadaşlar şimdi karşı taraf bizi engelledi ona mesaj atsak iletilirmi bu konuda bilgi paylaşımı yapabilimisiniz teşeküler.
OBir MEB Özel üye 13 Nsn 2016 #2 Şimdi arkadaşımla denedik evet iletilir ancak bildirimlerde "Block 1 Message, tap for checking." yazıyor. Mesajı karşı taraf okuyabiliyor... Upvote 0 Downvote
Şimdi arkadaşımla denedik evet iletilir ancak bildirimlerde "Block 1 Message, tap for checking." yazıyor. Mesajı karşı taraf okuyabiliyor...
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 14 Nsn 2016 #3 iphonlarda olmuyor sanırım bende denedim ama gitmiyor karşı tarafı engellediğimiz için sadece sen atabiliyorsun. Upvote 0 Downvote
iphonlarda olmuyor sanırım bende denedim ama gitmiyor karşı tarafı engellediğimiz için sadece sen atabiliyorsun.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Nsn 2016 #4 Bence de atıyorsun ama attığın kişi görmüyor senin yazdıklarını. Upvote 0 Downvote
OBir MEB Özel üye 14 Nsn 2016 #5 Olayı ben yanlış anlamışım. Seni engelleyen numaraya mesaj atmakla ilgili benim yazdığım. Upvote 0 Downvote