yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ock 2022 #1 İlk günden, ömrümün son gününe kadar elini tutmak, gözlerinin içine bakmak istiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ock 2022 #3 vEzİr dediki: o anki ruh halimle alakalı bir durum..) Genişletmek için tıklayın... Ama illaki bir hitap sekli vardir degil mi onu duymak isteriz
vEzİr dediki: o anki ruh halimle alakalı bir durum..) Genişletmek için tıklayın... Ama illaki bir hitap sekli vardir degil mi onu duymak isteriz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 24 Ock 2022 #4 Ben canım kelimesini çok kullanirim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 1 Şbt 2022 #5 Doğaçlama en güzeli, bir kalıp söz seçmek yerine birliktelik döneminde zaten karşılıklı birbirine söylenen özel kelimeler kendiliğinden şekillenir.
Doğaçlama en güzeli, bir kalıp söz seçmek yerine birliktelik döneminde zaten karşılıklı birbirine söylenen özel kelimeler kendiliğinden şekillenir.
Hecem Özel Üye Özel üye 1 Şbt 2022 #6 canım aşkım bitanem balım çöreğim çok bende yaa ama şu sıralar kimseye bir şey demiyorum
Svly_Kck Üye 2 Şbt 2022 #7 Hiçbiri işaretledim ama ne olduğunu söylemek istemiyorum özel özelde kalmalı yoksa genel hale gelir
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Şbt 2022 #8 Svly_Kck dediki: Hiçbiri işaretledim ama ne olduğunu söylemek istemiyorum özel özelde kalmalı yoksa genel hale gelir Genişletmek için tıklayın... Ne diyon acaba merk ediyorum şimdi bilmediğim bir kelime mi acaba ??
Svly_Kck dediki: Hiçbiri işaretledim ama ne olduğunu söylemek istemiyorum özel özelde kalmalı yoksa genel hale gelir Genişletmek için tıklayın... Ne diyon acaba merk ediyorum şimdi bilmediğim bir kelime mi acaba ??