Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #1 Erkekler Ev İşi Yapmalı mı? Bence eşine yadım eden insan kılıbık değil kalbi ılık adamdır benim düşüncem bu ya sizin düşünceniz nedir ?
Erkekler Ev İşi Yapmalı mı? Bence eşine yadım eden insan kılıbık değil kalbi ılık adamdır benim düşüncem bu ya sizin düşünceniz nedir ?
Bayram Şenakar Katılımcı 12 Eyl 2017 #2 Tabii ki de yapmalı. Nasıl eşini çalıştırırken "Biz eşitiz" diyorsa aynı şekilde ev işi yaparken de "Biz eşitiz" demesi lazım.
Tabii ki de yapmalı. Nasıl eşini çalıştırırken "Biz eşitiz" diyorsa aynı şekilde ev işi yaparken de "Biz eşitiz" demesi lazım.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 12 Eyl 2017 #3 Ev işleri kadının görevidir. Erkeklerin görevi evine aş ekmek getirmek ev işi yapmak değildir.
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Eyl 2017 #4 bivatandaş dediki: Ev işleri kadının görevidir. Erkeklerin görevi evine aş ekmek getirmek ev işi yapmak değildir. Genişletmek için tıklayın... paşa hazretleri hizmetçi istiyorsanız hizmetçi tutunuz
bivatandaş dediki: Ev işleri kadının görevidir. Erkeklerin görevi evine aş ekmek getirmek ev işi yapmak değildir. Genişletmek için tıklayın... paşa hazretleri hizmetçi istiyorsanız hizmetçi tutunuz
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 12 Eyl 2017 #5 dderya dediki: paşa hazretleri hizmetçi istiyorsanız hizmetçi tutunuz Genişletmek için tıklayın... siz varya siz elinizden gelse afedersin çocuk doğurmayı bile erkeklere yaptırırsınız
dderya dediki: paşa hazretleri hizmetçi istiyorsanız hizmetçi tutunuz Genişletmek için tıklayın... siz varya siz elinizden gelse afedersin çocuk doğurmayı bile erkeklere yaptırırsınız
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #6 Evleneceğim beyle evde tavla oynayıp yenilen ev işlerini yapar bahsini ortaya aticam. Böyle böyle yemekti, bulasikti, ütüydü falan, hepsini ufaktan ona kitlerim.
Evleneceğim beyle evde tavla oynayıp yenilen ev işlerini yapar bahsini ortaya aticam. Böyle böyle yemekti, bulasikti, ütüydü falan, hepsini ufaktan ona kitlerim.
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Eyl 2017 #7 aradığım erkek tipini bu kadın anlatmışşş sezeryanlan 2 dakkalık iş