Suskun V.I.P V.I.P 5 Ksm 2009 #1 Bayanlar kadar erkeklerin de bileklerinde bileklikler görüyoruz artık. Erkek bileklik modelleri bayanlara oranla biraz daha sert ve daha çok deri görünümlü malzemelerden yapılmakta. İşte erkek bileklik modeli örneklerinden birkaçı...
Bayanlar kadar erkeklerin de bileklerinde bileklikler görüyoruz artık. Erkek bileklik modelleri bayanlara oranla biraz daha sert ve daha çok deri görünümlü malzemelerden yapılmakta. İşte erkek bileklik modeli örneklerinden birkaçı...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2011 #2 araya farklı resimlerde karışmış galiba =) bileklik takmam gerekse düz siyah ve deri takarım..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Arl 2011 #5 Kalanları da ben düzelttim böylece halloldu sanırım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2011 #6 Rica ederim..ellerinize sağlık güzel bileklikler..2 sıradakini beğendim=)
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 5 Arl 2011 #8 bu nedir yaa bunu takan erkeğe erkekmi denir şekerim denir bu ne ya
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2011 #9 Suskun dediki: Resimler düzeltildi,teşekkürler Rüzgar Genişletmek için tıklayın... Ben ne yaptım ki yorumsuz kimler online bana açmasaydı zor görürdüm=)
Suskun dediki: Resimler düzeltildi,teşekkürler Rüzgar Genişletmek için tıklayın... Ben ne yaptım ki yorumsuz kimler online bana açmasaydı zor görürdüm=)
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Mys 2023 #10 Yakışmıyor