r0se Forum Onuru Özel üye 14 Eyl 2017 #1 Erkekler ve kızlar ayrı okullarda okumalıdır? Buna katılıyor musunuz?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ags 2021 #4 Önce ahlaklı olmak lazım, ahlaksız kişi her ortamda aynıdır. Kız erkek okulları ayırmak çözüm değildir ve buna karşıyım.
Önce ahlaklı olmak lazım, ahlaksız kişi her ortamda aynıdır. Kız erkek okulları ayırmak çözüm değildir ve buna karşıyım.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ags 2021 #5 ben ce cok sacma bir soru hangi ülkede yasiyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2021 #6 Anlamadim kiz ve Erkek siniflarini ayirdik diyelim ne degisecek cok merak ettim ? Birlikte ayni sinifta okusalar ne fark ediyor ? ya biz kacinci asirda yasiyoruzz Allah Askina oldu olucak yüzlerine pece felan takalim kizlar olarak öyle girelim okula
Anlamadim kiz ve Erkek siniflarini ayirdik diyelim ne degisecek cok merak ettim ? Birlikte ayni sinifta okusalar ne fark ediyor ? ya biz kacinci asirda yasiyoruzz Allah Askina oldu olucak yüzlerine pece felan takalim kizlar olarak öyle girelim okula
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #7 yesim434 dediki: Anlamadim kiz ve Erkek siniflarini ayirdik diyelim ne degisecek cok merak ettim ? Birlikte ayni sinifta okusalar ne fark ediyor ? ya biz kacinci asirda yasiyoruzz Allah Askina oldu olucak yüzlerine pece felan takalim kizlar olarak öyle girelim okula Genişletmek için tıklayın... Ah ah bir bilsen neler neler fark ediyor
yesim434 dediki: Anlamadim kiz ve Erkek siniflarini ayirdik diyelim ne degisecek cok merak ettim ? Birlikte ayni sinifta okusalar ne fark ediyor ? ya biz kacinci asirda yasiyoruzz Allah Askina oldu olucak yüzlerine pece felan takalim kizlar olarak öyle girelim okula Genişletmek için tıklayın... Ah ah bir bilsen neler neler fark ediyor