yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2013 #4 eCeL dediki: Kıyıda köşede kalmıştır belki Genişletmek için tıklayın... yok kızz ben baktım kimse kalmamış.. Sonuncuyu dün gömmüşler
eCeL dediki: Kıyıda köşede kalmıştır belki Genişletmek için tıklayın... yok kızz ben baktım kimse kalmamış.. Sonuncuyu dün gömmüşler
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2013 #6 eCeL dediki: buna ne demeli Genişletmek için tıklayın... hahh işte gömülen buydu
M _Miroğlu_ Aktif 31 Tem 2013 #7 Peygamber efendimiz Veda Hutbesinde şöyle buyurmuştur; Ey insanlar! Siz kadınları, ALLAH'ın emaneti olarak aldınız. Adam olan kıymet bilir, emanete de ihanet etmez.
Peygamber efendimiz Veda Hutbesinde şöyle buyurmuştur; Ey insanlar! Siz kadınları, ALLAH'ın emaneti olarak aldınız. Adam olan kıymet bilir, emanete de ihanet etmez.
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ags 2013 #8 kadin erkegin emaneti olmamalidir, iki cins arasindaki guc farki sahiplenilmeyi gerektiremez, benim dusuncem bu yonde...
kadin erkegin emaneti olmamalidir, iki cins arasindaki guc farki sahiplenilmeyi gerektiremez, benim dusuncem bu yonde...