Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Eyl 2021 #2 Herkesin güzellik algısı farklıdır.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #3 Güzellik göreceli bir kavramdır, bu konuda herkes farklı bir fikir sunar..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #5 Unacceptable dediki: Genellikle sarışın renkli gözlü yada rus aşkı Genişletmek için tıklayın... yalan nayir nolamaz yaniliyorsun kücük kiz
Unacceptable dediki: Genellikle sarışın renkli gözlü yada rus aşkı Genişletmek için tıklayın... yalan nayir nolamaz yaniliyorsun kücük kiz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Eyl 2021 #6 Güzellik kısmen görecelidir. Aslında insan dengini arar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Eyl 2021 #7 Konuyu bıraz da ben kaynatayim Erkeklerin güzel kız tanımı kısa ve öz kısa sortlu yada mini etekli ve göğüs açık dekolteli
Konuyu bıraz da ben kaynatayim Erkeklerin güzel kız tanımı kısa ve öz kısa sortlu yada mini etekli ve göğüs açık dekolteli
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Eyl 2021 #9 olurmu ya ne acigi nice kapali güzellerde var 1 kilo boya sürmüs yüzüne onlarda ilgimi cekiyor her aksam boyalarini plastik kutuya doldurup ikinci el olarak satmayi düsünüyorum
olurmu ya ne acigi nice kapali güzellerde var 1 kilo boya sürmüs yüzüne onlarda ilgimi cekiyor her aksam boyalarini plastik kutuya doldurup ikinci el olarak satmayi düsünüyorum