RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Arl 2011 #2 bu gezegenin adı neee ben bu dünyaya yabancılaşmaya başladım iyicee .......
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Arl 2011 #4 KıRMıZı dediki: Dünyanın ikizi çıkmış duymadın mı? Genişletmek için tıklayın... Öyle olmuş tersine dünya..yakında erkekler kadın proglarına çıkıp karım beni dövüyor..baldızım beni dürtü falan demeye başlıyacaklar diye korkuyorum..
KıRMıZı dediki: Dünyanın ikizi çıkmış duymadın mı? Genişletmek için tıklayın... Öyle olmuş tersine dünya..yakında erkekler kadın proglarına çıkıp karım beni dövüyor..baldızım beni dürtü falan demeye başlıyacaklar diye korkuyorum..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Arl 2011 #6 Ailelere büyük görevler düşüyor,ahlaklı çocuklar yetiştirmeliler. Sadece erkekler değil,kızlarda bir acaip oldular...Yaşıtlarımı görünce çok kızıyorum,ağzı bozuk konuşuyolar. Böyle böyle her türlü sapıklık oluyor malesef.
Ailelere büyük görevler düşüyor,ahlaklı çocuklar yetiştirmeliler. Sadece erkekler değil,kızlarda bir acaip oldular...Yaşıtlarımı görünce çok kızıyorum,ağzı bozuk konuşuyolar. Böyle böyle her türlü sapıklık oluyor malesef.