Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Arl 2021 #1 Bir liste yapalım bakalım kim eski sevgilisine hangi şarkıyı gönderecek
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Arl 2021 #2 Metin Özülkü :Boşu Boşuna Zafer Peker : Yalan mıydı? Cengiz Çelik :Tanıma Beni Aklıma geldikçe eklerim☺
Metin Özülkü :Boşu Boşuna Zafer Peker : Yalan mıydı? Cengiz Çelik :Tanıma Beni Aklıma geldikçe eklerim☺
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Arl 2021 #3 Olmayan sevgilim için "adavapuru yandan çarklı"
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Arl 2021 #4 Olmayan sevgili icin oynama şıkıdım şıkıdım
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Arl 2021 #5 Olmayan sevgili için Kamuran Akkor :Beni kaybettin artık eğer olsaydı kahrından giderdi galiba☺
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Arl 2021 #6 Olmayan sevgiliye şarkı....çalamam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Arl 2021 #7 Kocaman forumda bir kimsenin sevgilisi yokmu ya olamaz böyle birsey pes diyorum artik
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Arl 2021 #8 yesim434 dediki: Kocaman forumda bir kimsenin sevgilisi yokmu ya olamaz böyle birsey pes diyorum artik Genişletmek için tıklayın... Sevgili değil yalnız eski sevgili
yesim434 dediki: Kocaman forumda bir kimsenin sevgilisi yokmu ya olamaz böyle birsey pes diyorum artik Genişletmek için tıklayın... Sevgili değil yalnız eski sevgili