r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #1 Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri misal: aa yanlışlıkla sana gitmiş hiç farkında değilim Bayram mesajları vs
Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri misal: aa yanlışlıkla sana gitmiş hiç farkında değilim Bayram mesajları vs
Ella Katılımcı 8 Eyl 2017 #2 Ya ben ruyamda gormustum tuttum msj attim. Sonrada ruyamda gormustum diye aciklama yaptim meger bu bi bahane olarak goruluyormus felan. Rezilligime hala doymam
Ya ben ruyamda gormustum tuttum msj attim. Sonrada ruyamda gormustum diye aciklama yaptim meger bu bi bahane olarak goruluyormus felan. Rezilligime hala doymam
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 1 Ksm 2017 #3 Uyudun mu, rüyamda seni gördüm iyi misin ve seni özledim en sık karşılaşılanları olmakla beraber bazı arkadaşlar cidden yaratıcılığı zorluyor.
Uyudun mu, rüyamda seni gördüm iyi misin ve seni özledim en sık karşılaşılanları olmakla beraber bazı arkadaşlar cidden yaratıcılığı zorluyor.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Ksm 2017 #4 Bu kadar cok sorunun icinde tek çıkış noktası arıyordum kendimi burda buldum derdim
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 29 Mys 2018 #5 Tl isteği atarım, ya kusura bakma numaran aklımda kalmış sakin yollama falan derim sonra nasılsın falan derken gider o muhabbet.
Tl isteği atarım, ya kusura bakma numaran aklımda kalmış sakin yollama falan derim sonra nasılsın falan derken gider o muhabbet.