kelebek -ütopik- V.I.P 18 Hzr 2008 #1 Valla aşırı komedi bir evlilik programı, sunucu kıpır kıpır ve yurdum insanı hakikaten komik Gülmek isteyenler için birebir, tabi bir de evlenmek isteyenlere Hafta içi hergün 15.30'da star tv'de. Ben denk geldikçe izliyorum ve güzel gülüyorum
Valla aşırı komedi bir evlilik programı, sunucu kıpır kıpır ve yurdum insanı hakikaten komik Gülmek isteyenler için birebir, tabi bir de evlenmek isteyenlere Hafta içi hergün 15.30'da star tv'de. Ben denk geldikçe izliyorum ve güzel gülüyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2008 #3 ehhuehuheu...Bu kız FLash Tv deydi Sanırsam..Gerçekten Komik ama..
kelebek -ütopik- V.I.P 18 Hzr 2008 #4 öyleymiş ben de demin öğrendim, kız sevimli şeker bişi hoşuma gidiyo zıp zıp hop hop afacan bişi
kelebek -ütopik- V.I.P 18 Hzr 2008 #6 git şüşü ben arar şüşü süperdir harikadır falan diye veririm gazı kızlara
kelebek -ütopik- V.I.P 18 Hzr 2008 #9 sbaser335 dediki: bakarlar vazgeçerler kesin : Genişletmek için tıklayın... yok canım sende
Mai Usta 18 Hzr 2008 #10 zaten çok ta tınımda ne yapacan evlenipte çok sıkıcı çiçek bahçsinde dolaşmak çok eğlencelimisssss gibi
zaten çok ta tınımda ne yapacan evlenipte çok sıkıcı çiçek bahçsinde dolaşmak çok eğlencelimisssss gibi