cemree =)=) V.I.P 25 Tem 2012 #1 ŞAŞKINA ÇEVİREN İŞARETLER İngiltere'nin Winchester kenti yakınlarındaki bir mısır tarlasında yer alan gizemli işaretlerden bazıları...
ŞAŞKINA ÇEVİREN İŞARETLER İngiltere'nin Winchester kenti yakınlarındaki bir mısır tarlasında yer alan gizemli işaretlerden bazıları...
Lithiµm Üye 25 Tem 2012 #2 Buna benzer bir haber okumuştum. Iki muzip genç sopanın ucuna uzunca bir ip geçirip sopayı etraflarında çevirmişler. Sonuç gizemli halkalar...
Buna benzer bir haber okumuştum. Iki muzip genç sopanın ucuna uzunca bir ip geçirip sopayı etraflarında çevirmişler. Sonuç gizemli halkalar...
cemree =)=) V.I.P 25 Tem 2012 #3 Lithiµm dediki: Buna benzer bir haber okumuştum. Iki muzip genç sopanın ucuna uzunca bir ip geçirip sopayı etraflarında çevirmişler. Sonuç gizemli halkalar... Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani anlamadım
Lithiµm dediki: Buna benzer bir haber okumuştum. Iki muzip genç sopanın ucuna uzunca bir ip geçirip sopayı etraflarında çevirmişler. Sonuç gizemli halkalar... Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani anlamadım
Lithiµm Üye 25 Tem 2012 #4 Tam hatırlamıyorum. Iki genç iple buğdayları yatırmışlar. Bi kaç hafta konuşuldu sonra gençler çıkıp itiraf ettiler
Tam hatırlamıyorum. Iki genç iple buğdayları yatırmışlar. Bi kaç hafta konuşuldu sonra gençler çıkıp itiraf ettiler