~meLek~
GalataSaray'ım
Malzemeler
3 Yumurta
3 Kahve Fincanı Şeker
3 Kahve Fincanı Un
1 Kahve Fincanı Sıvı Yağ
1 Paket Kakao
Yarım Fincan Süt
1 Paket Kerm Şanti
1 Paket Kremola
1 Lt Süt
Tarif
Yumurta ve şekeri çırpın.
Un sıvı yağ ve kakaoyu yarım fincan süte ilave ederek çırpmaya devam edin.
Karşımı tepsiye boşaltıp fırına verin.
Kek soğuduktan sonra çay bardağı yardımıyla porsiyonlara ayır.
1 su bardağı sütle krem şantiyi 25 surbardağı sütle muzlu kremolayı çırp.
Porsiyonların üzerine sür. Kekten arta kalan parçaları rondadan geçir .
Üzerine kek parçalarını ellle şekil yap servis tabağına al.