Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Tem 2021 #1 Evet Çerezforum hanımları ve beyleri sizin evde kimin sözü geçiyor?
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Tem 2021 #2 Evde benim borum ötüyor desem yalan olur son sözü yine erkekler söylüyor?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Tem 2021 #3 Konu hakkinda en mantikli hangimiz dusunmussek onun sozu geciyor bizde.
KeReM @ Özel Üye Özel üye 7 Tem 2021 #4 Evde en son sözü ben söylerim, tamam karıcım der ne istiyorsa yaparım
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Tem 2021 #5 KeReM @ dediki: Evde en son sözü ben söylerim, tamam karıcım der ne istiyorsa yaparım Genişletmek için tıklayın... Harikasın hemşo helal sana
KeReM @ dediki: Evde en son sözü ben söylerim, tamam karıcım der ne istiyorsa yaparım Genişletmek için tıklayın... Harikasın hemşo helal sana
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 7 Tem 2021 #6 Biz anlaşarak karar alıyoruz dermişimmm Çoğunlukla benim dediğim oluyor ikna kabiliyeti yüksek biriyim
Biz anlaşarak karar alıyoruz dermişimmm Çoğunlukla benim dediğim oluyor ikna kabiliyeti yüksek biriyim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2021 #7 Eşimin olmasını isterdim ama o hep sen bilirsin dediği için benim bildiğim oluyor. Sen bilirsin ne ya bide sen bil demi ama
Eşimin olmasını isterdim ama o hep sen bilirsin dediği için benim bildiğim oluyor. Sen bilirsin ne ya bide sen bil demi ama
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Tem 2021 #8 Çağlayağmur dediki: Eşimin olmasını isterdim ama o hep sen bilirsin dediği için benim bildiğim oluyor. Sen bilirsin ne ya bide sen bil demi ama Genişletmek için tıklayın... Ay ne güzel ya işte senin sözüne önem veriyor veyahut bütün sorumluluğu sana yıkıyor da olabilir
Çağlayağmur dediki: Eşimin olmasını isterdim ama o hep sen bilirsin dediği için benim bildiğim oluyor. Sen bilirsin ne ya bide sen bil demi ama Genişletmek için tıklayın... Ay ne güzel ya işte senin sözüne önem veriyor veyahut bütün sorumluluğu sana yıkıyor da olabilir
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2021 #9 Lelis dediki: Ay ne güzel ya işte senin sözüne önem veriyor veyahut bütün sorumluluğu sana yıkıyor da olabilir Genişletmek için tıklayın... Bütün sorumluluk bende bekarkende öyleydi şimdide öyle. Ama yoruldum daaa
Lelis dediki: Ay ne güzel ya işte senin sözüne önem veriyor veyahut bütün sorumluluğu sana yıkıyor da olabilir Genişletmek için tıklayın... Bütün sorumluluk bende bekarkende öyleydi şimdide öyle. Ama yoruldum daaa
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Tem 2021 #10 tabikide benim sözüm geciyor benden baska kimsenin sözü gecemez bu konuda fikrimi kimse degistiremez