Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #1 Evden çıktığınızda unuttuğunuz şeyler nelerdir? Ben genelde telefonumu unutuyorum (sarjda unutuyorum son dakikada aklıma geliyor)
Evden çıktığınızda unuttuğunuz şeyler nelerdir? Ben genelde telefonumu unutuyorum (sarjda unutuyorum son dakikada aklıma geliyor)
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #4 yesim434 dediki: Maske ) Genişletmek için tıklayın... Dimi bu da var evet
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #5 Asi Kız dediki: Dimi bu da var evet Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle canisim biz takmak zorundayizz yani alis veris yada disarda degl ama otobuste is yerlerinde ) birde bizim burasi yasli kesim olunca hemen yaygarayi kopariyorlar maskeni tak diye
Asi Kız dediki: Dimi bu da var evet Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle canisim biz takmak zorundayizz yani alis veris yada disarda degl ama otobuste is yerlerinde ) birde bizim burasi yasli kesim olunca hemen yaygarayi kopariyorlar maskeni tak diye
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Mrt 2022 #7 Genellikle cüzdan ya da tel nedense kapıyı çektiğim an aklıma geliyor bunlardan biri
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #8 CANISIKILANADAM dediki: Genellikle cüzdan ya da tel nedense kapıyı çektiğim an aklıma geliyor bunlardan biri Genişletmek için tıklayın... Cüzdan ve telefonu aşık insanlara unutur acep bizim kardeştemi aşık
CANISIKILANADAM dediki: Genellikle cüzdan ya da tel nedense kapıyı çektiğim an aklıma geliyor bunlardan biri Genişletmek için tıklayın... Cüzdan ve telefonu aşık insanlara unutur acep bizim kardeştemi aşık
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 20 Mrt 2022 #9 Kapıyı kapattım mı kapatmadım mı diye hep tereddütte kalıyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Mys 2022 #10 Bu aralar pek bir şeyi unutmuyorum ya bazen çocuğun çantasını almayı unutuyorum