YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Şbt 2022 #1 Evinde farklılık arayanlar için tasarlanmış olan bu çerçevelerin bir kenarının devamı bir ağaç gövdesi şeklinde uzanıyor. Evlerinde farklılık arayanlar için üretilen bu çerçeveler bakalım sizlerin hoşuna gidecek mi?
Evinde farklılık arayanlar için tasarlanmış olan bu çerçevelerin bir kenarının devamı bir ağaç gövdesi şeklinde uzanıyor. Evlerinde farklılık arayanlar için üretilen bu çerçeveler bakalım sizlerin hoşuna gidecek mi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Şbt 2022 #2 Ahşap tan olan evler için harika olur
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Şbt 2022 #3 Vay canına bu tasarım dili önce benim aklıma gelmeliydi, hani Vizontele filminde Yılmaz Erdeoğan "Vallahi benim aklıma gelmişti" diyor ya o hesap Bence ahşap evlerden ziyade beton evleri için çok daha güzel bir görüntü oluşturur, betonun o sıkıcı havasını bir nebze yumuşatması açısından.
Vay canına bu tasarım dili önce benim aklıma gelmeliydi, hani Vizontele filminde Yılmaz Erdeoğan "Vallahi benim aklıma gelmişti" diyor ya o hesap Bence ahşap evlerden ziyade beton evleri için çok daha güzel bir görüntü oluşturur, betonun o sıkıcı havasını bir nebze yumuşatması açısından.
Hecem Özel Üye Özel üye 4 Şbt 2022 #4 hadi canım daha neler ben de istiyorum bunlardan @YoRuMSuZ tam benim odama uygun lütfen ama
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Şbt 2022 #5 her eve yakisir bence misafir odasi icin bire bir ben cok begendim @YoRuMSuZ sparisi senmi aliyon ??