BeReNN Alyam? Özel üye 8 Eyl 2017 #2 3 ay için de yapmak için heyecanlanıyorum yalnız acıması taraftarıyım
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Eyl 2017 #3 BeReNN dediki: 3 ay için de yapmak için heyecanlanıyorum yalnız acıması taraftarıyım Genişletmek için tıklayın... ALLAH mutlu etsin inş
BeReNN dediki: 3 ay için de yapmak için heyecanlanıyorum yalnız acıması taraftarıyım Genişletmek için tıklayın... ALLAH mutlu etsin inş
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Eyl 2017 #5 Derin Mavi dediki: Ne alakaymış basılması, ne oluyormuş basınca Genişletmek için tıklayın... Adetmiş
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 8 Eyl 2017 #6 Aşĸ-ı DeruN dediki: Adetmiş Genişletmek için tıklayın... Uydurmasyon yani
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Eyl 2017 #7 Derin Mavi dediki: Uydurmasyon yani Genişletmek için tıklayın... Bir gelenek desek daha doğru olur
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 8 Eyl 2017 #8 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bir gelenek desek daha doğru olur Genişletmek için tıklayın... Peki bakalım gelenek diyelim o zaman
Aşĸ-ı DeruN dediki: Bir gelenek desek daha doğru olur Genişletmek için tıklayın... Peki bakalım gelenek diyelim o zaman
Ella Katılımcı 10 Eyl 2017 #9 sacma bir gelenek ne gereği varsa benım ayagıma basılsa mesela acısını fena cıkarırdım o gelınden.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2021 #10 Ayağıma Bastın Adam Damarima Bastın Koca Cok kötü bastin Adam)