yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ags 2022 #1 Herkesten görüs bekliyorum )) Konuya gelince baslikta acik ve net yaziyor ) Evliliği tek cümle ile özetler misiniz? Son düzenleme: 27 Ags 2022
Herkesten görüs bekliyorum )) Konuya gelince baslikta acik ve net yaziyor ) Evliliği tek cümle ile özetler misiniz?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Ags 2022 #2 yesim434 dediki: Herkesten görüs bekliyorum )) Konuya gelince baslikta acik ve net yaziyor ) Evliliği tek kelimeyle özetler misiniz? Genişletmek için tıklayın... Gerkesiz yada pişmanlık seçenekleri soruya uygun sadece. Soru "tek cümle" olmalıydı. Ayrıca hiç evlenmedğim için fikrim yok
yesim434 dediki: Herkesten görüs bekliyorum )) Konuya gelince baslikta acik ve net yaziyor ) Evliliği tek kelimeyle özetler misiniz? Genişletmek için tıklayın... Gerkesiz yada pişmanlık seçenekleri soruya uygun sadece. Soru "tek cümle" olmalıydı. Ayrıca hiç evlenmedğim için fikrim yok
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2022 #3 Sorun değil düzeltiyorum be teşekkür ediyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ags 2022 #4 @yesim434 ankete katılmamışsın, ben karışmam sakın deme
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Ags 2022 #5 yesim434 dediki: Sorun değil düzeltiyorum be teşekkür ediyorum Genişletmek için tıklayın... Tabiki düzelteceksin canikom. Hıh
yesim434 dediki: Sorun değil düzeltiyorum be teşekkür ediyorum Genişletmek için tıklayın... Tabiki düzelteceksin canikom. Hıh
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ags 2022 #7 Evlilik anlayış karşılıklı fedakarlık saygı sevgi ve huzur demektir
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 27 Ags 2022 #8 Evlilik iyidir anlasırsan mutlu anlasamazsan filozof olursun
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Ags 2022 #9 Tatlı Cadı dediki: Evlilik iyidir anlasırsan mutlu anlasamazsan filozof olursun Genişletmek için tıklayın... Hocam sanki bu söz "mutlaka evlenin" ile başlıyordu
Tatlı Cadı dediki: Evlilik iyidir anlasırsan mutlu anlasamazsan filozof olursun Genişletmek için tıklayın... Hocam sanki bu söz "mutlaka evlenin" ile başlıyordu
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 28 Ags 2022 #10 merakettim dediki: Hocam sanki bu söz "mutlaka evlenin" ile başlıyordu Genişletmek için tıklayın... Hoccaam Ben iyiki evlenmişim diyorum dogru insanı bulduktan sonrası cok kolay ve güzel Mutlaka evlenin
merakettim dediki: Hocam sanki bu söz "mutlaka evlenin" ile başlıyordu Genişletmek için tıklayın... Hoccaam Ben iyiki evlenmişim diyorum dogru insanı bulduktan sonrası cok kolay ve güzel Mutlaka evlenin