Tuba ♕ Özel üye 2 Ksm 2012 #1 vlilik aşkı öldürür derler... YaLaN Yıllar geçtikçe aşkta bitermiş sevgi de.... YaLaN hemde koskocaman bir YaLaN... Yürekten bağlanınca insan "aşk" gerçekten ölür mü? yoksa büyür mü? işte cevabı.. )
vlilik aşkı öldürür derler... YaLaN Yıllar geçtikçe aşkta bitermiş sevgi de.... YaLaN hemde koskocaman bir YaLaN... Yürekten bağlanınca insan "aşk" gerçekten ölür mü? yoksa büyür mü? işte cevabı.. )
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ksm 2012 #2 Bence öldürmez örneği evimizde yıllar geçtikçe sanki daha çok aşık oluyorlar bayılıyorum annemle babama
Bence öldürmez örneği evimizde yıllar geçtikçe sanki daha çok aşık oluyorlar bayılıyorum annemle babama
Tuba ♕ Özel üye 2 Ksm 2012 #4 berenn dediki: Bence öldürmez örneği evimizde yıllar geçtikçe sanki daha çok aşık oluyorlar bayılıyorum annemle babama Genişletmek için tıklayın... bende öyle canıminşallah herkeze nasip olurteşekkürler
berenn dediki: Bence öldürmez örneği evimizde yıllar geçtikçe sanki daha çok aşık oluyorlar bayılıyorum annemle babama Genişletmek için tıklayın... bende öyle canıminşallah herkeze nasip olurteşekkürler
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ksm 2012 #5 ° AşK_Gülü ° dediki: bende öyle canıminşallah herkeze nasip olurteşekkürler Genişletmek için tıklayın... İnşallah yasak elmayla böyle yaşlanırsınız
° AşK_Gülü ° dediki: bende öyle canıminşallah herkeze nasip olurteşekkürler Genişletmek için tıklayın... İnşallah yasak elmayla böyle yaşlanırsınız
Tuba ♕ Özel üye 2 Ksm 2012 #6 -araz- dediki: varsın ölümüm bundan olsun Genişletmek için tıklayın... ölmeğe gerek yok arazmutlu ol yeter teşekkürler
-araz- dediki: varsın ölümüm bundan olsun Genişletmek için tıklayın... ölmeğe gerek yok arazmutlu ol yeter teşekkürler
Tuba ♕ Özel üye 2 Ksm 2012 #7 berenn dediki: İnşallah yasak elmayla böyle yaşlanırsınız Genişletmek için tıklayın... inşallah canımtek dileğim bu
berenn dediki: İnşallah yasak elmayla böyle yaşlanırsınız Genişletmek için tıklayın... inşallah canımtek dileğim bu
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Ksm 2012 #8 evlendikten sonra aşkı tadan biri olarak,öldürmez diyorum
Tuba ♕ Özel üye 2 Ksm 2012 #9 arz-ı hal dediki: evlendikten sonra aşkı tadan biri olarak,öldürmez diyorum Genişletmek için tıklayın... heeeh deneyim konuştuişte bu sağol arkadaşım nerdeyse ümitsizliğe kapılıyordum yavteşekkürler
arz-ı hal dediki: evlendikten sonra aşkı tadan biri olarak,öldürmez diyorum Genişletmek için tıklayın... heeeh deneyim konuştuişte bu sağol arkadaşım nerdeyse ümitsizliğe kapılıyordum yavteşekkürler
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Ksm 2012 #10 ° AşK_Gülü ° dediki: heeeh deneyim konuştuişte bu sağol arkadaşım nerdeyse ümitsizliğe kapılıyordum yavteşekkürler Genişletmek için tıklayın... illaki aşık olup evlenmek şart değil,evlenipte aşık olunuyormuş ben yaptım oldu
° AşK_Gülü ° dediki: heeeh deneyim konuştuişte bu sağol arkadaşım nerdeyse ümitsizliğe kapılıyordum yavteşekkürler Genişletmek için tıklayın... illaki aşık olup evlenmek şart değil,evlenipte aşık olunuyormuş ben yaptım oldu