Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #1 Evet bu da oldu zengin iş insanları boşanma protokollerin de aldıkları pahalı çantaları geri istedi? Peki sizcw bu yapılan şey ne kadar etik ? Böyle bir durumda siz napardınız?
Evet bu da oldu zengin iş insanları boşanma protokollerin de aldıkları pahalı çantaları geri istedi? Peki sizcw bu yapılan şey ne kadar etik ? Böyle bir durumda siz napardınız?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Mys 2021 #2 Kimse bosanmak icin evlenmez. Hiç etik bulmuyorum alinan hediyelerin falan geri istenmesini. Geri istiyeceginiz hediyeleri kimseye almayin.
Kimse bosanmak icin evlenmez. Hiç etik bulmuyorum alinan hediyelerin falan geri istenmesini. Geri istiyeceginiz hediyeleri kimseye almayin.
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Kimse bosanmak icin evlenmez. Hiç etik bulmuyorum alinan hediyelerin falan geri istenmesini. Geri istiyeceginiz hediyeleri kimseye almayin. Genişletmek için tıklayın... Çok pahalı bir çanta da mı olsa
GüLüCüKツ dediki: Kimse bosanmak icin evlenmez. Hiç etik bulmuyorum alinan hediyelerin falan geri istenmesini. Geri istiyeceginiz hediyeleri kimseye almayin. Genişletmek için tıklayın... Çok pahalı bir çanta da mı olsa
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Mys 2021 #4 Lelis dediki: Çok pahalı bir çanta da mı olsa Genişletmek için tıklayın... Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani
Lelis dediki: Çok pahalı bir çanta da mı olsa Genişletmek için tıklayın... Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Mys 2021 #5 GüLüCüKツ dediki: Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani Genişletmek için tıklayın...
GüLüCüKツ dediki: Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani Genişletmek için tıklayın...
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani Genişletmek için tıklayın... Aman cimriler işte 100 milyarlık mı dedi dolar mı dedi haberde çantanın parasını işte onun peşine düşüyorlarmış amaç bence can yakmak
GüLüCüKツ dediki: Gözüne batiyorsa almasin canim, kadinlar da yillarini heba ediyor de mi yani Genişletmek için tıklayın... Aman cimriler işte 100 milyarlık mı dedi dolar mı dedi haberde çantanın parasını işte onun peşine düşüyorlarmış amaç bence can yakmak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Mys 2021 #7 Benim karakterime uymaz açlıktan ölsemde almam alınmamalıdır
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #8 yilmaz27 dediki: Benim karakterime uymaz açlıktan ölsemde almam alınmamalıdır Genişletmek için tıklayın... Herkes sen değil işte bir de bunu yapanlar zengin iş insanıymış düşün; )
yilmaz27 dediki: Benim karakterime uymaz açlıktan ölsemde almam alınmamalıdır Genişletmek için tıklayın... Herkes sen değil işte bir de bunu yapanlar zengin iş insanıymış düşün; )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Mys 2021 #9 Eş olmuş, arkadaş olmuş yol arkadaşlığı yapmış ... azıcık insanlıktan nasibini alan verdiği hediyeyi asla geri istemez.
Eş olmuş, arkadaş olmuş yol arkadaşlığı yapmış ... azıcık insanlıktan nasibini alan verdiği hediyeyi asla geri istemez.