Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Eyl 2020 #1 Eylül ayı bana okulların açılmasını çağrıştırıyor gerçi pandemi dönemin de biraz zor Birazda burukluk çağrıştırıyor ?
Eylül ayı bana okulların açılmasını çağrıştırıyor gerçi pandemi dönemin de biraz zor Birazda burukluk çağrıştırıyor ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Eyl 2020 #2 Bana hep doğa asıl renklerini buluyor gibi geliyor renkler güzel. Soğuk sonbaharları sevmem favorim sıcak sonbaharlardır
Bana hep doğa asıl renklerini buluyor gibi geliyor renkler güzel. Soğuk sonbaharları sevmem favorim sıcak sonbaharlardır
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Eyl 2020 #3 Yağmur kokusu ve Fotoğraf en güzel fotoğraflar eylülde oluyor bence ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Eyl 2020 #5 senenin bitiminin yaklastigini
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Eyl 2020 #6 Bahcemdeki güllerimden ayrilacagim (
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Eyl 2020 #10 Nereden başlasam bilmemki