Düş Özel Üye Özel üye 24 Ags 2016 #1 Secenek cok olunca karar vermek zor oluyor. Yeni konumuzu birlikte secelim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Ags 2016 #2 hafta sonu itibariyle Trabzona gidiyorum ve doğada aşktan ve benim ağacım seçeneklerinden yana oyum.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ags 2016 #4 şehrin sokakları konusu günün her saati fotoğraf alınabilinecek bir konu.. diğer konularda çok iyi başka yarışmalarda konu sıkıntısı çekmemek için kullanılabilir..
şehrin sokakları konusu günün her saati fotoğraf alınabilinecek bir konu.. diğer konularda çok iyi başka yarışmalarda konu sıkıntısı çekmemek için kullanılabilir..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ags 2016 #5 Doğadaki aşk bayıldım buna ikinci seçenek olarakta şehrin sokaklarını seçtim
kardelenn Özel Üye Özel üye 24 Ags 2016 #8 Oylama tamda istedigim secenekler uzerinde ilerliyor eline saglik @düs
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2016 #10 Şehrin sokakları herkesin katılabilmesi için güzel bir seçenek gibi duruyor bencede...