'katniss' Üstat 16 Ock 2014 #1 İçimizde Sıkışmış olan söylemek istediğiniz fakat ertelediğiniz ne varsa yazın "O" okuyormuş gibi Hem belkide okur nasip işi bu rahatlamak için yazın eminim iyi gelecek
İçimizde Sıkışmış olan söylemek istediğiniz fakat ertelediğiniz ne varsa yazın "O" okuyormuş gibi Hem belkide okur nasip işi bu rahatlamak için yazın eminim iyi gelecek
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ock 2014 #3 Geçmiş olsun...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Ock 2014 #7 Bu akşam foruma girdiğimde bu konuyu birkaç sayfa arayıp bulamamıştım, ne yazacağımı da unuttum şimdi bu kadar olur
Bu akşam foruma girdiğimde bu konuyu birkaç sayfa arayıp bulamamıştım, ne yazacağımı da unuttum şimdi bu kadar olur
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Ock 2014 #8 kırıyorsun kalbimi de fark etmiyorsun. ya da umursamıyorsun. bende hırs duygulanımları oluşturuyorsun. yine de boş ver zaten. içimde hiçbir kıpırtı yok.
kırıyorsun kalbimi de fark etmiyorsun. ya da umursamıyorsun. bende hırs duygulanımları oluşturuyorsun. yine de boş ver zaten. içimde hiçbir kıpırtı yok.