• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Fatmagül'ün Suçu Ne ?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu kadın bir önceki dizide yeterince çekmedi mi ki bu denli üstüne gidiliyor? Her dizide türünün en son örneklerine has özellikler sergilerken zavallı Fatmagül'ün basından çektiğini kimse çekmemiştir.

Nedir bunlar ?

Yeri geldiğinde birileri mutlu olsun diye önüne gelenle sevişmedi mi?

Yetmedi çobanlık yapmadı mı?

Dağda bayırda kendisini seksi pozlar içinde yerlere atmadı mı?

Hadi diğerlerini geçtik bu rava mıydı Fatmagül'e...

Sanatı için bu kadar çırpınan birine bu zulüm reva mıdır soruyorum sizlere ? :D:D

Bunlar da yetmedi pes artık, Fatmagül'ün şişmesini de yaptılar, Üstelik slogana bakar mısınız ?

2nk6w6x.webp

Ayıp ayıp...

"Biz Büyüdük ve Kirlendi Dünya" dün annemlere gittim aksama kadar doğal olarak sabah şekeri kadın prg. lar izledim ne iğrenç olaylar olmuş hayret etmemek elde değil yok eniştesi 16 yaşındaki minicik kız çocuğunu kaçırmıs yok kocası eşini satmıs bi sürü irenç olay hayret etmemek elde değil bir diziyi herkes diline düşürüyor ama gerçek hayat daha çok mide bulandırıcı en azından bir senerarist tarafından uydurulan bir film değil. Ne kadar kirlenmiş ahlaki yoksunluğa erişmişiz dedim. yazık ülkeme insanıma, ne ahlak ne kültür eser kalmadı ülkemde.

Geri