MALZEMELER
2 Adet Kabak
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kaşığı Un
4-5 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, önceden sıvıyağ ile yağlanmış ısıya dayanıklı cam bir kaba dökün.
230 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Not: Fırın mücveri dilerseniz yoğurtla da sunabilirsiniz.
2 Adet Kabak
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kaşığı Un
4-5 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, önceden sıvıyağ ile yağlanmış ısıya dayanıklı cam bir kaba dökün.
230 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Not: Fırın mücveri dilerseniz yoğurtla da sunabilirsiniz.