Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #1 Diyelim ki forumda yetkilisiniz neleri değiştirir ,neler yapardınız o yetkiyle
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Tem 2021 #2 Kendimi engellerdim ders çalışayım diye
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #3 Bir oyun var onu direk kaldırırdım insanlar laf sokmak için kullanıyor çünkü
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 23 Tem 2021 #5 Bilgim olsa foruma yeni sistemler eklerdim ama maalesef hiçbir kodlama bilgim yok. Bu şekil devam
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #7 KaderKatibi dediki: Kendimi engellerdim ders çalışayım diye Genişletmek için tıklayın... Sen beni engelle ben de seni engellerim abim birazcık kafa dinleyelim dimi
KaderKatibi dediki: Kendimi engellerdim ders çalışayım diye Genişletmek için tıklayın... Sen beni engelle ben de seni engellerim abim birazcık kafa dinleyelim dimi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Tem 2021 #8 Bence Forum çok güzel Yönetiliyor . Ben olsam da Belki Aynısını Yapardım