JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 2 Ags 2013 #1 Harf Oyununun Bir değisik Versiyonunu Ekliyim bende dedim. İnşallah Zevkli Bir Oyun Olur Dipnot; Son Harften Futbol Takımı Üretiyoruz. KARŞIYAKA
Harf Oyununun Bir değisik Versiyonunu Ekliyim bende dedim. İnşallah Zevkli Bir Oyun Olur Dipnot; Son Harften Futbol Takımı Üretiyoruz. KARŞIYAKA
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Ags 2013 #5 Ben bu oyunu anlamadım arkadaş... Kafadan atabiliyoruz dimi takımları...
'katniss' Üstat 2 Ags 2013 #6 Dört Yapraklı Yonca dediki: Ben bu oyunu anlamadım arkadaş... Kafadan atabiliyoruz dimi takımları... Genişletmek için tıklayın... kız o kadar takım var kafadan niye atıyorsun
Dört Yapraklı Yonca dediki: Ben bu oyunu anlamadım arkadaş... Kafadan atabiliyoruz dimi takımları... Genişletmek için tıklayın... kız o kadar takım var kafadan niye atıyorsun
'katniss' Üstat 2 Ags 2013 #8 Dört Yapraklı Yonca dediki: Valla ben dört büyükten başka takım bilmem... Genişletmek için tıklayın... sana benden imtiyaz sallla ben bulurummm takım nede olsa
Dört Yapraklı Yonca dediki: Valla ben dört büyükten başka takım bilmem... Genişletmek için tıklayın... sana benden imtiyaz sallla ben bulurummm takım nede olsa